Rólunk

Szenvedélyünk a kávé és a jó társaság

A kávé és különleges finom ételek, érdekfeszítő beszélgetések iránti szenvedélyünk határozza meg munkánk és a hely szellemét. Szeretjük az embereket munkánkból kifolyólag mindig rengeteg emberrel tartottuk a kapcsolatot és ez ma sincs másképpen. Ez a hely azért különleges, mert itt össze jöhetünk egy jó, tartalmas beszélgetésre és egy finom ízletes kávé vagy sütemény, ital elfogyasztása hangulatos zene mellett még jobb hangulatba kerülhetünk. Szeretünk beszélgetni, szeretünk gondolatokat megosztani és szeretünk értelmes emberek gondolatait meghallgatva tovább gondolkodni, majd különleges dolgokat létrehozni. Mindig is hajtott bennünket a vágy, hogy különleges dolgokat hozzunk létre, ez a hely is egy a sok gondolat közül, mely megvalósult, ... de nem az utolsó...


Folyamatos beszélgető estek megszervezése a cél, ahol olyan közösség jön létre, akik tudatosan szeretnének egy élhetöbb életet kialakítani és akik egy összetartó közösség részesei szeretnének lenni. Ennek érdekében mi mindent megteszünk és a hely szelleméből adódóan ezt igyekszünk minél jobban támogatni. 

Elvonulás hétvégék, személyiségfejlesztő hétvégék a pályakezdő fiataloknak, felnőtteknek egyaránt - egyik újonan tervezett szolgáltatásunk, - melyet egész évben szeretnénk megszervezni 3-5 napos lehetőséggel. Szállást is biztosítunk kultúrált, választható 2-4 ágyas szobákban, melyekhez külön fürdőszoba is tartozik. Teljes ellátás, sok játék, öröm, mosolygás, tanulás, fejlődés, egymásrafigyelés, szabadidő stb...

Három korosztályt várunk: 

1. a pályaválasztás előtt állók: 14-16-évesig,
2. a másik a végzett álláskeresők: 17-24-ig.
3. a harmadik: felnőttek.
Milyen jellegű programok várhatóak?
1. önismereti foglalkozások
2. kommunikációs technikák
3. életvezetési foglalkozások
4. egészséges test lélek egysége
5. szabadidős elfoglaltság (tenisz, tollas, labdajátékok, tábortűz, főzés, tanulmányi séta, célirányos filmnézés...stb...)
6. csapat"játékok"
Természetesen maximálisan figyelembe vesszük a kialakult csapat pillanatnyi igényeit, érdeklődését és minden programpontot ez alapján, ha szükségét látjuk, újra hangolunk.
Olvasd tovább a teljes programot: Itt >>>

Ismerd meg csapatunkat

Kávézónk remek csapata olyan emberekből áll, akiknek szenvedélyük a finom ízletes kávé és a jó társaság

Haklik Hajnalka

Tulajdonos 

Cukrász, természetgyógyász, reflexológus

Telefonszám: +36-30/87 40 411
E-mail: sporibistro@gmail.com

Onhausz Péter

Tulajdonos 

TRP Pszichológus, Reflexológus, masszőr, természetgyógyász

Telefonszám: +36-30/87 40 411
E-mail: sporibistro@gmail.com